Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

ŞI POLIȚIȘTII AU TALENT. Poliţistul de investigaţii criminale, Ion Diaconu a participat, alături de PROMETEU, la emisiunea LA MĂRUŢĂ

Joi, 14 iunie a.c., polițiștul de investigații criminale, Ion Diaconu, din cadrul Poliției orașului Brezoi, judeţul Vâlcea, a participat împreună cu formația sa, PROMETEU, la emisiunea difuzată de PRO TV, LA MĂRUȚĂ.

Polițiștul este de ani buni, solistul trupei rock, Prometeu, alături de alți 3 membri, participând în fiecare an la diferite spectacole, în întreaga țară. Recent, el a fost invitat să participe joi, la emisiunea LA MĂRUȚĂ, unde a vorbit despre provocările meseriei de polițist și despre modul cum a reușit să împace profesia cu pasiunea sa. Formația a interpretat melodia Te voi iubi, compoziție proprie, pentru public și telespectatori.

Evaluaţi acest articol
(8 voturi)
Florin Făgeţeanu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa florin.fageteanu@voceavalcii.ro

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella