PRĂPĂD ÎN VÂLCEA! Furtuni, averse şi descărcări electrice (FOTO)

UPDATE 22:56! ISU Vâlcea intervine în aceste momente cu 6 echipaje. În centrul municipiului Râmnicu Vâlcea, o parte din acoperişul BCR a ajuns în stradă.

 

Aversele, descărcările electrice şi grindina, anunţate de meteorologi prin instituirea codului galben, pentru judeţul Vâlcea, fac prăpăd în majoritatea localităţilor din judeţ. Deocamdată, autorităţile nu au reuşit să facă un bilanţ, însă, în Râmnicu Vâlcea, pasajele Dacia şi Matei Basarab sunt inundate, acoperişul staţiei Peco OMV Troian a căzut pe mai multe autoturisme, iar 6 copaci au căzut în cartierul Ostroveni.
Pe strada Cerna din municipiul Râmnicu Vâlcea, o conductă de gaze este avariată, însă nu există niciun pericol, fiind oprită alimentarea. Au fost anunţaţi cei de la ISU Vâlcea, cei de la gaze, etc.

Pe DN 65 C, Oteșani, un copac este căzut pe partea carosabilă. S-a luat legătura cu administratorului drumului pentru remediere.
La Băile Govora, un copac este căzut pe carosabil, str. Curături. S-a luat legătura cu autoritățile. Se intervine pentru deblocare. Sunt polițiști în zona.

La Balta Verde, un copac a cazut pe DN 7, poliţiştii sunt la faţa locului. Au deblocat parţial, se circulă pe un sens. 

La Nicolae Balcescu a izbucnit un incendiu, deocamdată nu se cunoaşte cauza.

În Băile Olăneşti, un copac a cazut peste un stâlp de electricitate, doborându-l la pământ. Circulaţia este blocată total pe strada respectivă.

Evaluaţi acest articol
(9 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...