Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

FOTO: Dan Puric a electrizat publicul prezent duminică seara în Scuarul Mircea cel Bătrân

11 Iun 2018
FOTO: Dan Puric a electrizat publicul prezent duminică seara în Scuarul Mircea cel Bătrân Sursa foto: Primaria Municipiului Ramnicu Valcea
Duminică seara, Scuarul Mircea cel Bătrân din Râmnicu Vâlcea a fost gazda unui eveniment cultural deosebit: Conferinţa ”Jertfa Unirii Noastre”, susţinută de Dan Puric, prefaţată de un foarte apreciat recital al Corului ”Euphonia” al Filarmonicii ”Ion Dumitrescu”. Pe parcursul a aproape două ore, Dan Puric i-a trecut pe cei peste 500 de spectatori prezenţi prin stări dintre cele mai diverse, de la trăiri patriotice în contextul Anului Centenarului Marii Uniri, la râsul în hohote şi răsplătit cu aplauze. Aprecierea de care s-a bucurat momentul magic creat de actorul şi scriitorul Dan Puric s-a vădit şi în lunga sesiune de autografe pe care acesta a susţinut-o la finalul conferinţei. Încântat de felul în care a fost primit la Râmnicu Vâlcea, Dan Puric a promis că va mai reveni aici cu alte ocazii. Evenimentul de duminică seara s-a desfăşurat cu sprijinul tehnic al Teatrului Municipal ”Ariel”.

Galerie de imagini

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella