FOTO: Cafeneaua Liberală a tinerilor din PNL Vâlcea, la a III-a ediție

FOTO: Cafeneaua Liberală a tinerilor din PNL Vâlcea, la a III-a ediție Sursa foto: TNL Valcea

Organizația de Tineret a PNL Horezu, împreună cu TNL Vâlcea, a organizat la Horezu, o noua ediție a evenimentului „Cafeneaua Liberală”. Temele principale au fost preocupările tinerilor, proiectele acestora în anul centenar, dar și importanța menținerii pilonului II de pensii și cum îi afectează o eventuală desfințare a acestui fond de către actuala guvernare PSD-ALDE.

La eveniment au participat tineri liberali din zona orașului Horezu, aceștia manifestându-și interesul cu privire la organizarea mai multor evenimente de acest gen. Invitații acestui eveniment au fost Dorin V. Draghici, fondator al platformei ”Ghidul Cetățeanului” și Sorin Ciobanu, specialist în comunicare politică și marketing electoral.

”Ne dorim să consolidăm o echipă puternică a tinerilor din Partidul Național Liberal atât în orașul Horezu, cât și în restul organizațiilor din zonă. Vrem să atragem cât mai mulți tineri care își doresc să se implice activ în viața comunitățile lor, care să vină cu idei noi în ceea ce privește o administrație modernă și eficientă. O sa organizăm periodic evenimente care să atragă cât mai mulți tineri dornici de implicare și afirmare politică, pentru că actuala clasă politică care guvernează România, nu ne reprezintă. Sunt foarte mulți tineri care își doresc, la fel ca și noi, o schimbare reală în ceea ce privește modul în care se face politică în țara noastră, care au ales sa nu părăsească România si care continuă lupta pentru a avea o țară prosperă. Imi doresc ca acești tineri sa vină alături de noi în echipa TNL Vâlcea pentru a putea construi împreună un proiect cu care să ne identificăm și pe care să îl promovăm.” a declarat președinta TNL Horezu, Andreea Iulia Zăvoianu.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Florin Făgeţeanu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa florin.fageteanu@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...