Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

FOTO: ACCIDENT FEROVIAR la Prundeni. MAȘINĂ lovită de un TREN încărcat cu propilenă

FOTO: ACCIDENT FEROVIAR la Prundeni. MAȘINĂ lovită de un TREN încărcat cu propilenă Foto: ISU Valcea

În urmă cu ăuțin timp a avut loc un accident feroviar localitatea Prundeni, sat Călina, în apropiere de Drăgășani - Vâlcea. Potrivit reprezentanților ISU Vâlcea, un autoturism a intrat în garnitura de tren ce transporta propilenă. În accident nu s-au înregistrat victime, însă există scurgeri de propilenă. Zona a fost izolată pe o rază de 300 de metri, iar casele se află la peste 600 de metri.

Potrivit ISU Vâlcea, situația a fost remediată, prin repararea vanei. Trenul are 20 de vagoane, dintre care 17 erau încărcate cu propilenă. În zonă nu au fost constatate depășiri ale valorile normale.

Reprezentanții Poliției Vâlcea au precizat că șoferul autoturismului, în vârstă de 67 de ani, din Drăgășani, nu s-a asigurat la trecerea căii ferate fiind lovit de un tren care transporta propilena.

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella