TEROARE RROMĂ la Berbești: ZOBAR lovește neîncetat! Poliția ce face? VIDEO

08 Iun 2018

UPDATE 2: Instanța de judecată a hotărât prelungirea mandatului de arestare al individului cunoscut sub numele de Zobar,  30 de zile. 

UPDATE: Inspectoratul Județean de Poliție Vâlcea ne-a informat că Zobar - Teroarea Berbeștiului, a fost reținut pentru 24 de ore: "S-a dispus reținerea pentru 24 de ore în cazul bărbatului de 32 de ani care în dimineața zilei de 8 iunie a.c. ar fi agresat fizic un alt bărbat în fața unui bancomat din orașul Berbești".

 

Scandalurile se țin lanț în orașul minier din vestul județului Vâlcea, Berbești, acolo unde se pare că anumite clanuri de rromi fac legea. Aproape săptămânal, acolo au loc scandaluri și bătăi, iar intervenția poliției este fie prea târzie, fie agresorii sunt reținuți, iar ulterior sunt puși în libertate. 

Individul reținut luni, 7 mai 2018, este același care terorizează oamenii de bună credință din Berbești, fiind cunoscut după poreclă Zobar. Imaginile surprinse de camerele de luat vederi sunt relevante.

Prezentăm ÎN EXCLUSIVITATE 2 înregistrări video în care se poate vedea cum Zobar își face de cap: bate, amenință și înjură pe oricine îi stă în cale.

Oare ce trebuie să se mai întâmple pentru ca acest cetățean certat cu legea să nu-i mai terorizeze pe oamenii de bună credință din Berbești?

Evaluaţi acest articol
(13 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...