Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

VEZI AICI reacția Poliției Vâlcea cu privire la răpirile din municipiu

Mai mulți vâlceni distribuie mesaje false în care vorbesc despre COPII RĂPIȚI și omorâți pentru organe! Evident, totul este o minciună gogonată, așa cum s-a dovedit a fi și de-acum celebra ambulanță neagră. E bine ca utilizatorii rețelelor de socializare să se informeze bine înainte de a distribui astfel de masaje, care ar putea crea panică în rândul populației.

Episodul „Ambulanța neagră” se repetă. La aproape doi ani distanță după isteria inițială, pe rețelele de socializare au început să apară alte informații asemănătoare. Evident, toate sunt niște falsuri grosolane, fapt subliniat și de Inspectoratul Județean de Poliție Vâlcea, care a transmis un mesaj pentru a liniști populația.

”Referitor la zvonurile apărute în media cu privire la presupuse dispariţii de copii, dezminţim aceste afirmatii. La poliţia municipiului Rm. Vâlcea au fost primite 5 apeluri prin 112 şi a fost înregistrată o petiţie sesizându-se că prin oraş circulă o maşină neagră care răpeşte copii. Fiecare sesizare în parte a fost verificată fără a se confirma. Aceste sesizări au fost făcute de părinţi în urma unor informaţii apărute în mediul on-line”.

Evaluaţi acest articol
(16 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella