Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Cinci femei şi un tânăr, prinşi după ce au furat bani de la o bătrână din Vâlcea

Polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Pietrari și Poliției orașului Băbeni au depistat 6 persoane, 5 femei și un bărbat, bănuite de comiterea unei infracțiuni de furt calificat, în comuna Păușești-Otăsău.

La data de 5 iunie a.c., polițiștii au depistat în Băbeni, 6 persoane din municipiul Craiova și Drobeta Turnu-Severin, bănuite de săvârșirea unei infracțiuni de furt calificat, evenimentul având loc în aceeași zi.
În fapt, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că 5 femei și un tânăr ar fi pătruns în locuința unei bătrâne din Păușești-Otăsău și i-ar fi distras atenția acesteia, timp în care ar fi sustras 400 de euro și 600 de lei.

Polițiștii au pornit în urmărirea persoanelor bănuite, iar în scurt timp, în Băbeni a fost depistat și oprit autoturismul cu care se deplasau. Cei 6, cu vârste cuprinse între 22 și 51 de ani, au fost conduși la poliție pentru audieri, iar prejudiciul s-a recuperat în totalitate. Cercetările continuă.

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Florin Făgeţeanu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa florin.fageteanu@voceavalcii.ro

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella