Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

De 1 Iunie, copiii din centrele de plasament din Vâlcea au fost răsfățați

04 Iun 2018

Evenimente multiple desfășurate în perioada 31 mai - 3 iunie 2018 la centrele de plasament vâlcene. Poate că cel mai elocvent a fost spectacolul dedicat Zilei Internaționale a Copilului, desfășurat în data de 31 mai în Sala Mare a Teatrului „Anton Pann” din Râmnicu Vâlcea. Spectacolul a fost organizat de D.G.A.S.P.C. Vâlcea în colaborare cu Consiliul Județean Vâlcea care a oferit suport acestui eveniment.

Trebuie să fim sinceri și să amintim că acest eveniment important nu ar fi avut succes fără aportul unor angajați din cadrul DGASPC Vâlcea: directorul executiv adjunct pe probleme sociale, Jana Diaconu și din managerii de caz, Alida Heroaică și Larisa Tomescu - cadrul Serviciului Management de Caz. Pe lângă doamnele amintite mai sus, trebuie să nu uităm și de cei doi șefi de centre, Mihai Ghebrea de la Casa Pinocchio și Alina Ene de la Centrul Andreea, ambii foști beneficiari ai sistemului, care au oferit un eveniment rămas și acum în inimile celor prezenți în sală.

În legătură cu cei prezenți, printre invitații de marcă au fost prefectul județului, Florian Marin, secretarul județului - Daniela Carianu și directorul general Consiliul Judeţean Vâlcea – Bogdan Lăstun. În concluzie, un spectacol-eveniment care sperăm să fie doar un început pentru copiii din centrele de plasament.

Pe 1 iunie, zi liberă pentru bugetari, în două centre din Vâlcea copiii au avut un program special. La centrul „Ana” din zona Nord s-a organizat în curtea centrului un concert și party pentru beneficiarii centrului.

Party la Centrul „Ana”, alături de DJ TOMY

În schimb, copiii din Casa Pinocchio din Băbeni au fost poate cei mai răsfățați. La inițiativa șefului de centru, Mihai Ghebrea, și împreună cu educatorii de serviciu copiii au participat la party din Centrul „Ana”, alături de DJ TOMY.

După party, copiii de la Pinocchio au vizitat Grădina Zoologică Râmnicu Vâlcea, iar spre finalul zilei s-au răsfățat la Ștrandul Ostroveni.

De 1 iunie, Ziua Internaţională a Copilului, DGASPC Vâlcea a oferit tuturor copiilor din centrele de plasament cadouri. Pe 2 iunie s-a organizat, împreună cu Liga Femeilor Creștin Ortodoxe Vâlcea și cu sprijinul DGASPC Vâlcea, un grătar în curtea centrului CASA PINOCCHIO. Așadar o mini vacanță reușită și plină de emoție pentru copiii din centrele vâlcene.

Contactat telefonic de către publicația noastră, Mihai Ghebrea, șeful de la Pinocchio ne-a declarat: "Au fost trei zile de foc pentru acești copii. Trebuie să mulțumesc pentru spectacolul de 1 iunie unor persoane din cadrul DGASPC Vâlcea care s-au implicat sufletește pentru acest eveniment, este vorba de Jana Diaconu, Alida Heroaică, Larisa Tomescu și alţi manageri de caz, precum și mame maternale. Tot legat de eveniment trebuie să mulțumesc celor de la Magazinele DIANA pentru sprijin. La final, nu uit să amintesc aportul deosebit al președintelui Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu pentru eforturile care le-a făcut pentru acest eveniment, dar și pentru grija deosebită pe care o are pentru această categorie. Aproape săptămânal ne consultăm în orice problemă legată de copiii și tinerii din instituțiile subordonate și vine cu soluții, atunci când e nevoie".

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella