Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

AMENINŢARE cu cuţitul în Parcul Zăvoi. Tâlharul, în vârstă de 17 ani, a fost pus sub control judiciar

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea au depistat și reținut, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, un tânăr de 17 ani, bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de tâlhărie calificată.

În noaptea de 2/3iunie a.c., polițiștii au depistat și reținut pentru 24 de ore un tânăr bănuit că ar fi comis o tâlhărie, în aceeași zi, în Râmnicu Vâlcea. La data de 2 iunie, polițiștii au fost sesizați de persoana vătămată, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în Parcul Zăvoi, din Râmnicu Vâlcea, a fost amenințat cu un cuțit de un tânăr, care apoi i-a sustras rucsacul și a fugit. Polițiștii au început imediat verificările, persoana bănuită fiind depistată în câteva ore și reținută, iar prejudiciul recuperat.

La data de 3 iunie a.c., tânărul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, fiind dispusă măsura controlului judiciar. Cercetările continuă.

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella