Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Competiția Copiilor 1 IUNIE: Exatlon pentru cei mici şi multe surprize în parcarea SHOPPING CITY RÂMNICU VÂLCEA

31 Mai 2018

Cu ocazia zilei de 1 IUNIE se organizează competiție sportivă pentru copii, în parcarea SHOPPING CITY RÂMNICU VÂLCEA.

Probele pentru traseu sunt bine stabilite de către doamna Gabriela Cruceru, dar și foarte multe surprize, atât animație oferită de către ANCUFLOR și MAGIC EVENTS pentru copiii cu vârstă până în 5 ani, cabina foto, mici soliste, pictură pe față și multe alte surprize.

Probele se vor desfășura pe categorii de vârstă, astfel încât vor fi 10 grupe, 5-14 ani, a câte 50 înscrieri (25 fete + 25 băieți). Se pot înscrie un total de 500 copii, dar înscrierile se închid în momentul în care la fiecare categorie de grupă se atinge pragul de 25 înscrieri.

Evenimentul este organizat GRATUIT cu implicarea Asociației MĂMICI DIN VÂLCEA, CLUB SPORTIV KARATE Ioniță Sport Center - GABRIELA CRUCERU, PRIMĂRIA RÂMNICU VÂLCEA, SHOPPING CITY RÂMNICUL VÂLCEA, ARHIEPISCOPIA RÂMNICULUI, ANCUFLOR, MAGIC EVENTS, CATCHY, CABINĂ FOTO STAR, FUNDAȚIA ORPHEUS, MONICA SCURTU.

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella