NEWS ALERT! RĂZBOIUL GUNOIULUI la Vâlcea!

Un nou scandal este pe cale să izbucnească. În cel mai scurt timp, trebuie organizată licitația pentru serviciile de salubritate în întreg județul Vâlcea, inclusiv municipiul Râmnicu Vâlcea, iar decidenții politico-administrativi dau în clocot. Deocamdată, războiul se duce prin subteranele politicii locale, dar, după cum era de așteptat acesta a ajuns și în instantă.

Consiliul Județean Vâlcea a intentat ADI Vâlcea proces pe ordonanța președințială pentru preluarea celor 2 stații de sortare. În primă instanță, procesul a fost câștigat de ADI Salubrizare și este unul executoriu, urmând ca în această săptămână să aibă loc recursul la Curtea de Apel Pitești. Verdictul în acest proces atârnă greu pentru că de el depinde ce se va întâmpla în perioada următoare cu gunoiul din Vâlcea. Sperăm doar că acesta nu va mai fi cărat 300 de km. până la București și că râmnicenii vor avea parte de servicii de salubritate decente.

Adi Salubrizare, ghimpele din coasta lui Costi

La PNL Vâlcea, doar unii fac opoziție, pentru că se pare că alții cu putere de decizie fac înțelegeri pe sub masă cu președintele CJ Vâlcea, Costi Rădulescu și cu primarul Mircia Gutău.

Licitația pentru delegarea firmei care se va ocupa de salubritate este una extrem de importantă atât pentru Costi, cât și pentru Gutău. Niciunul dintre ei nu doresc să dea cu subsemnatul la DNA sau să le explodeze gunoiul din Vâlcea drept în față. De aceea, ADI Salubrizare are un rol covârșitor de important. Practic, ADI Salubrizare este instituția care stabilește componența comisiei de licitație pentru delegarea zonelor 1 și 3 din județul Vâlcea. După cum bine se știe, Adi Salubrizare este condusă de tânărul liberal Victor Popescu, iar această licitație este importantă pentru că în aceste zone este cuprins și municipiul Râmnicu Vâlcea. Documentația este întocmită de CJ Vâlcea, iar membrii comisiei vor fi stabiliți de Adi Salubrizare. De aceea Adi Salubrizare și președintele ei, liberalul Victor Popescu, sunt personaje cheie în această telenovelă.

Practic, războiul se va da pe cine va câștiga Râmnicu Vâlcea. Însă, oricine ar fi și de oriunde ar veni, am auzit chiar că se interesează și consorții de prin Italia de această licitație, vâlcenii merită să aibă parte de servicii normale în ceea ce privește ridicarea gunoiului.

Detalii incendiare în ediția tipărită.

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...