REACȚIA Poliției Vâlcea cu privire la imaginile video de la Berbești apărute în presă

Pe adresa redacției am primit punctul de vedere al Inspectoratului de Poliție Vâlcea cu privire la imaginile video apărute ieri în ediția online a ziarului nostru.

Le publicăm integral: "În legătură cu imaginile care au apărut în media, în care poliţiştii din Berbeşti încătuşează un bărbat, precizăm că ieri, 25 mai, în cursul serii, poliţiştii aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu au observat pe terasa unui bar un grup de tineri, ce păreau a fi minori care consumau băuturi alcoolice. Poliţiştii şi-au declinat calitatea şi le-au cerut minorilor să se legitimeze, identificând un minor de 16 ani. În conversaţie a intervenit o altă persoană, un bărbat care a precizat că el i-a cumpărat berea minorului. Poliţiştii i-au cerut să se legitimeze, acesta ar fi refuzat, având un comportament recalcitrant. Poliţiştii l-au imobilizat şi l-au încătuşat, dar în conflict a intervenit un alt bărbat, care a încercat să-i împiedice pe poliţişti să aducă la îndeplinire măsura, motiv pentru care s-a folosit sprayul lacrimogen. Bărbatul care a fost încătuşat, în vârsta de 57 de ani, a fost condus la sediul poliţiei şi sancţionat contravenţional, de asemenea o sancţiune contravenţională a fost aplicată şi celui care a intervenit în conflict, iar minorului un avertisment".

CITEȘTE ȘI: EXCES DE ZEL al polițiștilor din Berbești. Au "rezolvat" problema găștilor de rromi, iar acum bat oameni nevinovați (EXCLUSIV)

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...