Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

HCM Rm.Vâlcea și-a anunțat oficial noul tehnician!

24 Mai 2018

Noul antrenor principal al echipei HCM Rm.Vâlcea va fi FLORENTIN PERA, fostul tehnician secund al echipei de senioare a României din perioada 2012-2015 (participantă în acesată perioadă la Campionatul European din Serbia și Campionatul Mondial din Ungaria și Croația).

FLORENTIN PERA este deținător al licenței Master Coach, printre echipele antrenate de el se numără CSM Roman, echipă cu care a participat doi ani în Cupa EHF și sezonul trecut la Dunărea Brăila, cu care a participat de asemenea în Cupa EHF.

Achiziţii noi la HCM!

HCM Râmnicu Vâlcea și-a conturat lotul de jucătoare pentru sezonul următor (2018-2019), bazându-se în mare parte pe jucătoarele care au contribuit la calificarea echipei noastre în Cupele Europene. S-a renunțat la serviciile jucătoarelor Natasa Krnic, Sara Vukcevic, Marina Razum și Carmina Manea, precum și la cele împrumutate, respectiv Hermina Stoicănescu și Cristina Mitrache.

S-a avut în vedere ca lotul să fie completat cu jucătoare valoroase, componente ale echipelor naționale în țările din care provin. Astfel, a fost transferată MARIJA PETROVIC de la Vardar Skopje, componentă a naționalei Serbiei, precum și YULIYA DUMANSKA, ANDREEA PRICOPI și ANA MARIA POPA, componente ale echipei naționale a României. Este evident că, în sezonul viitor, HCM RM. VÂLCEA dispune de 6 jucătoare componente ale naționalei de senioare a ROMÂNIEI, lângă cele trei venite adăugându-se Raluca Băcăoanu, Andreea Adespii și Cristina Florica, dar și două handbaliste în lotul național de tineret, Alexandra Badea și Diana Ciucă. Menționăm că în vederile selecționerului Martin Ambros se află și centrul echipei noastre, Maria Gavrilă.

Acestora li se adaugă Marta Lopez și Alicia Fernandez din naționala Spaniei, Irina Glibko din naționala Ucrainei, Natalia Vasileuskaya din naționala Belarusului, Ines Khouildi din naționala Tunisiei și Petra Blazek, portarul și căpitanul naționalei Austriei.

"Sperăm într-o evoluție pe măsură și clasarea echipei noastre pe podium în sezonul viitor, precum și un traseu cât mai lung în CUPA EHF", au transmis oficialii HCM prin intermediul unui comunicat de presa.

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Nicu Tănase

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa nicu.tanase@voceavalcii.ro

Website www.voceavalcii.ro
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella