AgroBIOn – hrana dublă a plantelor. Un produs 100% natural, care mărește productivitatea cu minim 30%

23 Mai 2018

• Recomandat pentru toate tipurile de culturi. Este eficient și în perioadele de secetă sau îngheț timpuriu

AgroBIOn este prima fabrică-laborator nanotehnologic din România în producerea îngrășămintelor foliare obținute prin procedee nanotehnologice. Cu ajutorul acestor produse, 100% naturale, omul are șansa de a reduce din îngrășămintele chimice tradiționale și de a proteja solul, apele, sănătatea lui și a animalelor fără micșorarea productivității. Producătorii acestor produse spun că productivitatea se va mări cu ajutorul acestui produs cu minim 30% datorită hranei duble a plantelor. De asemenea, va exista o rezistență bună a plantelor la secetă și boli.

Produsele AgroBIOn au apărut pe piață în urma efectuării mai multor studii (experimentele au durat aproximativ cinci ani) realizate pe toate culturile, tocmai pentru ca, ulterior, agricultorii să fie pe deplin mulțumiți de aceste produse. AgroBIOn este compatibil cu majoritatea pesticidelor utilizate în pomicultură, horticultură, legumicultură, viticultură și cultura mare, putând fi aplicat împreună cu acestea. „AgroBIOn este un îngrășământ foliar organic concentrat lichid extras din mase organice naturale, îmbogățite cu microelemente complexe procesate prin procedee nanotehnologice pentru toate culturile. Este produs în România din anul 2015. În anul 2017 a fost avizat RO-Îngrășământ. Testările au demonstrat rezultate deosebite, sporul de producție fiind între 30% și 40%. Administrarea produsului mărește rezistența plantelor la secetă și boli, îmbunătățește aspectul exterior al frunzelor la speciile de legume, pomi, și arbuști fructiferi, influențează pozitiv mărimea fructelor. Efectele deosebite s-au obținut în anii secetoși, când testele efectuate au demonstrat că AgroBIOn are proprietatea de a face culturile mai rezistente la lipsa normei de apă în sol și atmosferă. Totodată, produsul nostru protejează culturile, plantele și florile acestora de brumă și înghețuri timpurii”, a precizat Aurelia Corcimari, administrator fabricii AgroBIOn.

Cum acționează AgroBIOn?

Microelementele și substanțele organice din conținutul soluției AgroBIOn pătrund foarte ușor prin porii membranelor celulelor plantelor. Acestea sunt foarte repede absorbite de celulele frunzelor și rădăcinilor. „Acest produs este foarte activ. El pătrunde rapid în celulele vii, cu o viteză de mii de ori mai mare decât moleculele altor substanțe. Dacă noi introducem în sol substanțe chimice, oricum ele trebuie să se dizolve, iar pentru asta rădăcina consumă multă energie ca să le absoarbă. Cu timpul, elementele rămase de la îngrășămintele neorganice sunt spălate de ape, concentrate în diferite locuri, unde dăunează solului, plantelor și apelor din pânzele freatice, bălților, lacurilor și apelor curgătoare. În cazul AgroBIOn microelementele nu prezintă niciun pericol pentru sol și plante. Acestea sunt asimilate de plante în proporție de 99%. Pericolul ca soluțiile să fie spălate de ploi, practic, nu există. AgroBIOn nu intră în reacții chimice cu alte substanțe sau pesticide. Se recomandă a fi dizolvat primul în apă. Această hrană dublă a plantelor este o noțiune gândită și elaborată de mine. Ca noțiune și ansamblu, hrana dublă ar înlocui cuvintele la om și animale, și cuvântul tradițional și foliar la plante. Această hrană nu este un adaos, o suplimentare, dar este un proces biologic, chimic și fiziologic necesar oricărei plante. Și omul și animalele utilizează hrana dublă. Fără lumină solară, fără apă, aer și fără praful din atmosferă omul și animalele nu ar exista”, a declarat dr. ing. Alexei Corcimari, specialist în electrochimie, inventator și autorul proiectului nanotehnologic de producere a îngrășămintelor organice naturale AgroBIOn.

Pentru efecte mai bune, producătorul recomandă să se administreze AgroBIOn cel puțin de două ori în perioada vegetației plantei. AgroBIOn nu numai că sporește producția, ci poate reduce cantitatea de alte îngrășăminte chimice care sunt, de obicei, scumpe.

De exemplu: Dacă la un hectar se administra 150-200 kilograme de azotați, fosfați, silitră sau uree, în urma administrăii AgroBIOn cantitatea aceasta se poate reduce cu 30% sau 40%. Acest produs nu este toxic, valorea DL50 este mai mare de 10.000 mg/kg corp, prin urmare este lipsit, practic, de toxicitate.

Casetă:

Acest produs este recomandat pentru toate tipurile de culturi. De exemplu, la cerealele de primăvară (grâu, orz, secară, triticale, etc.), la cerealele de toamnă (grâu, orz, etc), la floarea soarelui, la porumb, la rapiță, la leguminoase (soia, fasole, mazăre, linte, năut, etc), la cartof, la legumele rădăcinoase (sfeclă, morcov, nap, ridiche, etc.), la legumele solanacee (roșii, ardei, vinete, etc), la legumele curcubitacee (castravete, pepene verde, pepene galben, dovleac, dovlecel, etc.), la legumele din grupa verzei (varza de vară, de toamnă, varza roșie, conopida, brocolli, etc.), legume verdețuri și condimente (pătrunjel, mărar, coriandru, salate, busuioc, lobodă, țelină, ceapă verde, cimbru, muștar, șofran, etc), la legumele bulboase (ceapă, usturoi, praz, etc.), la răsaduri și material de plantat viticol și pomicol, la arbuști fructiferi (căpșun, zmeur, mur, coacăz, afin, alun, etc.), pomi fructiferi (măr, prun, păr, cireș, vișin, cais, etc.), arbuști decorativi, viță de vie, la tratarea butașilor de viță de vie și al școlii de vie, la gazoane, pășuni, lucerniere (iarbă, lucernă, etc.), la utilizarea instalațiilor de picurare.

Produsul este garantat minim trei ani de la data fabricării în condițiile de depozitarea recomandate de producător.

Un litru de AgroBIOn se dizolvă în 200 de litri de apă, iar cu soluția obținută se va prelucra un hectar de culturi.

Puteți comanda acest produs la numerele de telefon: 0747/534.661 sau 0799/582.180 sau la e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

• Petronela Tămaș
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...