UPDATE: Starea răniților din ACCIDENTUL de la Govora Sat!

Jale mare la APAVIL SA, acolo unde erau angajate cele două ocupante din taxiul care a fost lovit de o dubă în dimineața zilei de 22 mai 2018, la Govora Sat. Din nefericire, Elena Mitroi, de 53 de ani, economistă la APAVIL, a decedat, la scurt după producerea impactului, ca și șoferul de taxi, Romică Dogaru, de 57 de ani.
Cealaltă femeie Elena Matița, 60 de ani, tot economistă la APAVIL, se zbate între viață și moarte, situația sa fiind una critică. Ea a fost ieri operată de urgență, însă medicii sunt sceptici. Femeia a a avut ruptură de splină, ruptură de diafragm, contuzie pulmonară, contuzie renală, precum și 7 coaste rupte. Deocamdată starea sa este stabilă, însă nu se știe cum vor evolua lucrurile.
Amintim că luni, 22 mai 2018, a avut loc un accident rutier grav la Mihăești, Govora sat, cu 5 victime, din care 2 persoane decedate pe DN 67, între Râmnicu Vâlcea și Horezu.
La fața locului s-au deplasat 2 ambulanţe SMURD , o autospecială de stingere cu modul de descarcerare şi o autospecială de Descarcerare.
În accident sunt implicate un autoturism și o dubiță, care se deplasa pe sensul Rm. Vâlcea - Horezu, iar auto către Rm. Vâlcea. Se pare că dubiţa ar fi pătruns pe contrasens într-o curbă.
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus


Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...