FOTO: Gospodărie inundată, în Pesceana, după fiecare ploaie

21 Mai 2018

Bătaie de joc la Pesceana, judeţul Vâlcea. Deşi în comună au avut loc lucrări asupra drumurilor comunale, asupra şanţurilor de scurgere, rigole şi poduri, locuitorii care au „norocul” de a avea casele cu ieşire la drumul judeţean care străbare comuna sunt inundaţi la fiecare ploaie.

Este cazul şi unei familii din Pesceana, satul Roeşti, care, deşi a cerut ajutorul primăriei, a primit răspunsul „Nu avem cum să vă ajutăm, nu ţine de primărie!”.

„În comuna Pesceana, satul Roeşti, jud.Vâlcea, au avut loc lucrări asupra drumurilor comunale, asupra şanţurilor de scurgere, rigole şi poduri aproape la fiecare gospodărie în parte. Brusc, toate aceste lucrări s-au oprit în faţa porţii noastre deoarece noi locuim la strada principală, iar primăria susţine că nu ne poate ajuta cu absolut nimic deoarece «aparţinem» de drumul judeţean. Se vede destul de clar în poze lucrările efectuate şi urmările acestora. Lucrul acesta se întâmplă în urma fiecărei ploi, fiindcă toate şanturile de scurgere şi canalizarea principală aflate pe drumul judeţean sunt înfundate şi nimeni nu face nimic în privinţa aceasta, doar răspunsuri gen «nu avem cum să vă ajutăm, nu ţine de primărie" ne-au scris, debusolaţi, membri familiei din Roeşti.

Galerie de imagini

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

28
Noi2019
Pi dracu, Viorico... Trebie să pleci! De tot

Pi dracu, Viorico... Trebie să pleci! De tot

Written byRomeo POPESCU

Doamne ajută că am scăpat de alegeri, Klaus Iohannis a mai prins un mandat de 5 ani la Cotroceni, bonus am scăpat și de Viorica. Ce să mai, fericire maximă! Urmează Magia Crăciunului, cu toată nebunia aferentă... Nu vreau să...

Opinii

21
Noi2019
Tristă țară: Alegem între Dăncilă și Iohannis, iar polițiștii iau bătaie de la infractori cu pistoalele în mână

Tristă țară: Alegem între Dăncilă și Iohannis, iar polițiștii iau bătaie de la infractori cu pistoalele în mână

Written byMagda POPESCU

Tristă țară! Trăim în România în care trebuie să alegem între Dăncilă și Iohannis. Dezbaterile de la distanță ale celor doi candidați ne-au arătat că la capitolul democrație am involuat vizibil, în ultimii 5 ani. Pe de o parte, am...