FOTO: Gospodărie inundată, în Pesceana, după fiecare ploaie

21 Mai 2018

Bătaie de joc la Pesceana, judeţul Vâlcea. Deşi în comună au avut loc lucrări asupra drumurilor comunale, asupra şanţurilor de scurgere, rigole şi poduri, locuitorii care au „norocul” de a avea casele cu ieşire la drumul judeţean care străbare comuna sunt inundaţi la fiecare ploaie.

Este cazul şi unei familii din Pesceana, satul Roeşti, care, deşi a cerut ajutorul primăriei, a primit răspunsul „Nu avem cum să vă ajutăm, nu ţine de primărie!”.

„În comuna Pesceana, satul Roeşti, jud.Vâlcea, au avut loc lucrări asupra drumurilor comunale, asupra şanţurilor de scurgere, rigole şi poduri aproape la fiecare gospodărie în parte. Brusc, toate aceste lucrări s-au oprit în faţa porţii noastre deoarece noi locuim la strada principală, iar primăria susţine că nu ne poate ajuta cu absolut nimic deoarece «aparţinem» de drumul judeţean. Se vede destul de clar în poze lucrările efectuate şi urmările acestora. Lucrul acesta se întâmplă în urma fiecărei ploi, fiindcă toate şanturile de scurgere şi canalizarea principală aflate pe drumul judeţean sunt înfundate şi nimeni nu face nimic în privinţa aceasta, doar răspunsuri gen «nu avem cum să vă ajutăm, nu ţine de primărie" ne-au scris, debusolaţi, membri familiei din Roeşti.

Galerie de imagini

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...