Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

FOTO: Gospodărie inundată, în Pesceana, după fiecare ploaie

21 Mai 2018

Bătaie de joc la Pesceana, judeţul Vâlcea. Deşi în comună au avut loc lucrări asupra drumurilor comunale, asupra şanţurilor de scurgere, rigole şi poduri, locuitorii care au „norocul” de a avea casele cu ieşire la drumul judeţean care străbare comuna sunt inundaţi la fiecare ploaie.

Este cazul şi unei familii din Pesceana, satul Roeşti, care, deşi a cerut ajutorul primăriei, a primit răspunsul „Nu avem cum să vă ajutăm, nu ţine de primărie!”.

„În comuna Pesceana, satul Roeşti, jud.Vâlcea, au avut loc lucrări asupra drumurilor comunale, asupra şanţurilor de scurgere, rigole şi poduri aproape la fiecare gospodărie în parte. Brusc, toate aceste lucrări s-au oprit în faţa porţii noastre deoarece noi locuim la strada principală, iar primăria susţine că nu ne poate ajuta cu absolut nimic deoarece «aparţinem» de drumul judeţean. Se vede destul de clar în poze lucrările efectuate şi urmările acestora. Lucrul acesta se întâmplă în urma fiecărei ploi, fiindcă toate şanturile de scurgere şi canalizarea principală aflate pe drumul judeţean sunt înfundate şi nimeni nu face nimic în privinţa aceasta, doar răspunsuri gen «nu avem cum să vă ajutăm, nu ţine de primărie" ne-au scris, debusolaţi, membri familiei din Roeşti.

Galerie de imagini

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella