Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


HCM Râmnicu Vâlcea termină campionatul pe locul 4

17 Mai 2018
• Echipa vâlceană a fost învinsă pe teren propriu de Măgura Cisnădie, scor 25-27

HCM Râmnicu Vâlcea nu va termina pe podium actuala ediţie a campionatului naţional de handbal feminin. Deşi şi-a îndeplinit obiectivul pentru acest sezon, şi anume calificarea în cupele europene, echipa vâlceană a pierdut medalia de bronz pe teren propriu, fiind învinsă de Măgura Cisnădie, scor 25-27. Fetele conduse de Gheroghe Sbora au intrat destul de determinate pe teren, însă la fel au făcut-o şi adversarele lor, prima repriză fiind extrem de echilibrată, scor 13-13. Echipa oaspete a preluat conducerea după pauză, chiar şi la patru goluri în minutul 46, însă vâlcencele au revenit în joc, egalând la 22. Gruparea din Cisnădie a continuat asediul la poarta gazdelor şi a câştigat disputa, această victorie dându-le ardelencelor speranţe şi la locul 2 în clasament, dacă vor reuşi să câştige ultima etapă în faţa celor de la CSM Slatina. HCM Râmnicu Vâlcea va juca ultima etapa din această ediţie a Ligii Florilor în deplasare, cu CS Rapid Bucuresti, duminică, 20 mai, de la ora 16.30. În aceeaşi etapă, Zalăul joacă la Slobozia. Dacă Vâlcea pierde la Bucureşti şi Tadici bate la Slobozia, cele două echipe fac schimb de locuri.

Vukcevic, Krnic si Razum, ultimul meci la HCM

Trei dintre stranierele HCM-ului, Marina RAZUM, Sara VUKCEVIC și Natasa KRNIC au disputat duminică seară ultimul lor joc în Sala Sporturilor Traian pentru echipa vâlceană. În semn de apreciere pentru evoluțiile din acest sezon, conducerea clubului HCM le-a oferit înaintea jocului câte un buchet de flori, iar spectatorii le-au aplaudat cu multă căldură. Oficialii le-au mulţimit celor trei sportive pentru evoluţia lor în acest campionat şi le-au urat succes în drumul pe care îl vor avea la viitoarele echipe.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Nicu Tănase

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa nicu.tanase@voceavalcii.ro

Website www.voceavalcii.ro
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella