Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


ATENȚIE! Un cunoscut retailer AVERTIZEAZĂ în legătură cu o nouă metodă de înșelăciune

17 Mai 2018
O nouă tentativă de fraudă on-line face ravagii pe rețelele de socializare. Un cunoscut retailer de piața din România își avertizează clienții să nu cadă în capcană. Compania trage un semnal de alarmă și își sfîtuiește clienții să nu plătească în avans bani.
Este vorba despre înșelăciunea cu vouchere în valoare de 500 de euro în numele Sephora. Pentru a intra în posesia acestor vochere fictive, românii trebuie să plătească în avans un euro și să distribuie mai departe postarea pe Facebook.

“Vă anunțăm că în rețelele sociale circulă o campanie de tip spam care creează confuzie în legătură cu marca Sephora. Vă recomandăm să nu participați și să nu dați curs acestor acțiuni care nu ne reprezintă. Toate campaniile Sephora valabile în acest moment sunt disponibile doar pe canalele de comunicare oficiale Sephora (sephora.ro, @SephoraRomania).
Compania Sephora nu are nicio legatură cu aceste acțiuni, nu le încurajează și se disociază total de ele. Vă mulțumim pentru încrederea acordată de-a lungul timpului”, a transmis Sephora pe pagina oficială de Facebook.
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella