Circulație rutieră RESTRICŢIONATĂ pe Transalpina, între Rânca și Obârșia Lotrului, pe toată perioada verii

În urma verificării DN 67 C Rânca - Obârșia Lotrului, de către o comisie mixtă, formată din reprezentanții DRDP Craiova, SDN Tg. Jiu, SDN Vâlcea, IPJ Gorj, IPJ Vâlcea s-a luat decizia deschiderii acestui tronson de drum circulației publice, cu următoarele restricții: restricție viteză la 30 km/oră; restricție tonaj 3,5 tone; circulația autovehiculelor permisă doar în intervalul orar 08:00-20:00.

Semnalizarea rutieră, atât pe orizontală, cât și pe verticală se prezintă în condiții bune, parapetul de protecție asigură siguranța rutieră pe întregul sector de drum, unde se impune acest lucru. Zilnic, între orele 06:00-08:00 lucrătorii din cadrul SDN vor efectua o revizie a acestui tronson de drum.

Restricţia pe acest tronson de drum începe de astăzi, 16 mai a.c., orele 13:00, până la data de 15 octombrie. În funcție de condițiile meteo administratorul drumului poate restricționa sau prelungi termenul de închidere a circulației.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Florin Făgeţeanu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa florin.fageteanu@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...