Noapte de GROAZĂ pentru o familie din Budeşti. Le-a luat casa foc de la un fulger

În noaptea de 16 mai a.c., la ora 02:16, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) “General Magheru” al Județului Vâlcea au intervenit în localitatea Budești – Satul Nou pentru stingerea unui incendiu produs la o casă proprietate particulară.

Până la stingerea incendiului, au ars acoperișul casei în suprafață de aproximativ 100 mp și bunurile aflate la etaj ca urmare a prăbușirii plafonului etajului 1 (construit din placi de rigips).

După aproximativ o oră de la sosirea pompierilor la locul intervenției, incendiul a fost stins, înainte ca flăcările să se propage și la alte bunuri din gospodărie.

Cercetările preliminare efectuate la fața locului arată că incendiul s-ar fi declanșat în urma producerii unei descărcări electrice la nivelul acoperișului locuinței.

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Florin Făgeţeanu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa florin.fageteanu@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...