Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

RÂMNICU VÂLCEA: ,,Bursa Ofertelor Școlare – Învățământ Liceal 2018”

RÂMNICU VÂLCEA: ,,Bursa Ofertelor Școlare – Învățământ Liceal 2018” Foto: Andra Bica, inspector şef la Inspectoratul Școlar Județean Vâlcea

Inspectoratul Școlar Județean Vâlcea organizează joi, 17 mai 2018, evenimentul ,,Bursa Ofertelor Școlare – Învățământ Liceal 2018” la Colegiul de Silvicultură și Protecția Mediului Râmnicu Vâlcea. Cadrele didactice, elevii claselor a VIII-a și părinții acestora sunt așteptați să viziteze standurile de prezentare ale liceelor în intervalul orar 9.00-12.00.

Viitorii liceeni au posibilitatea să poarte discuții cu colegii lor mai mari, să afle numărul locurilor disponibile în anul școlar 2018-2019, mediile de admitere în anii anteriori, profilele pentru fiecare dintre filierele teoretică și tehnologică.

Unitățile de învățământ de nivel liceal din Municipiul Râmnicu Vâlcea, Călimănești, Băile Olănești și Băile Govora au realizat materiale promoționale personalizate, broșuri, pliante și își propun să atragă un număr cât mai mare de vizitatori.

În cadrul evenimentului, elevii și părinții acestora se pot informa cu privire la liceul și profilul dorit și condițiile pe care trebuie să le îndeplinească pentru admitere.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Florin Făgeţeanu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa florin.fageteanu@voceavalcii.ro

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella