A MURIT Cristian Ţopescu

A MURIT Cristian Ţopescu Sursa foto: Huff

Cristian Ţopescu, internat de câteva zile în spital, a murit marţi, 15 mai a.c., la vârsta de 81 de ani.

De câteva zile, Cristian Ţopescu era internat la spitalul Elias. Acesta suferea de mai multe afecţiuni cronice, printre care şi diabet.

Duminică, Cristina Ţopescu a postat pe facebook un mesaj de încurajare pentru tatăl său. "Tatăl meu luptă, este un luptător. Toată viaţa am auzit de la el, de câte ori aveam vreo desnădejde: Viaţa e o luptă, deci te luptă! Şi acum vreo lună de zile îmi spunea el mie: Nu te lăsa, nu abandona! Asta îi spun şi eu acum, când mă înţelege, dar nu-mi poate răspunde: Ticu, luptă, nu te lăsa, te iubesc mult!", scrisese ea.

Cristian Ţopescu a fost comentator sportiv şi politician, fiind ales senator de Bucureşti, din partea Partidului Naţional Liberal, în urma al egerilor parlamentare din 30 noiembrie 2008.Pe 25 octombrie 2007, Cristian Ţopescu, colonel în retragere, a fost înaintat de Traian Băsescu la gradul de general de brigadă (cu o stea) .

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...