Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

VÂLCEA: ARESTATĂ pentru că a TÂLHĂRIT în Germania

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au pus în aplicare un mandat european de arestare, emis de autoritățile judiciare din Germania, față de o femeie de 39 de ani.

La data de 14 mai a.c., polițiștii au executat un mandat european de arestare, în comuna Vlădești, fiind vizată o femeie de 39 de ani, persoană urmărită internațional pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie. În fapt, în cursul lunii aprilie 2016, persoana bănuită, împreună cu alți 2 bărbați, în timp ce se afla într-un oraș din Germania, ar fi acostat pe stradă, o femeie de 92 de ani, sustrăgându-i 2 coliere de aur.

Femeia a fost depistată de polițiști, ulterior fiind prezentată procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Piteşti, care a dispus măsura reţinerii pe o durată de 24 de ore, aceasta fiind încarcerată la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Argeș.

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Florin Făgeţeanu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa florin.fageteanu@voceavalcii.ro

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella