Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

VESTE PROASTĂ de la ministrul de interne pentru cei care REFUZĂ să efectueze muncă în folosul comunităţii

15 Mai 2018
VESTE PROASTĂ de la ministrul de interne pentru cei care REFUZĂ să efectueze muncă în folosul comunităţii Foto: arhiva

Ministrul de Interne, Carmen Dan, va depune proiectul de lege care prevede pedepse de doi ani de închisoare pentru cei care refuză să efectueze muncă în folosul comunităţii.

„Este o iniţiativă pe care o susţin nu numai eu, sunt şi alţi colegi care au semnat pentru această iniţiativă legislativă. În principal, sunt atât de multe situaţii în care sunt constatate şi aplicate sancţiuni contravenţionale care nu se plătesc. Mai mult decât atât, sunt decizii ale instanţelor care dispun munca în folosul comunităţii şi care nu se execută. Eu cred că asta înseamnă că sunt persoane care respectă legea şi care ar trebui şi cred că se consideră nedreptăţiţi pentru că alţii o nesocotesc. Sunt situaţii în care avem sute de amenzi contravenţionale care nu sunt (plătite). În acest scop a fost gândită şi elaborată această iniţiativă legislativă”, a declarat Carmen Dan.

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella