Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră

VÂLCENI prinşi în Sibiu cu produse cosmetice fără acte legale de provenienţă

VÂLCENI prinşi în Sibiu cu produse cosmetice fără acte legale de provenienţă Foto: arhiva

Vineri, 11 mai a.c., în jurul orei 12.30, pe DJ 106 Sibiu – Agnita, în localitatea Nocrich, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus de către o femeie în vârstă de 30 de ani, din județul Vâlcea, care era însoțită de către un bărbat în vârstă de 37 de ani, din același județ. La controlul asupra autoturismului, s-a constatat că cei doi transportau peste 30 de recipiente de produse cosmetice purtând însemnele unor mărci înregistrate, despre care pasagerul a declarat că îi aparțin și că dorește să le comercializeze, fără a prezenta documentele legale de proveniență.

Produsele au fost confiscate, iar pe numele bărbatului s-a întocmit dosar penal de cercetare pentru infracțiunea de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Florin Făgeţeanu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa florin.fageteanu@voceavalcii.ro

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella