Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

RAZIE în Berbeşti! Într-o singură noapte, s-au dat 18 amenzi

Polițiștii Serviciului Rutier, Serviciului de Ordine Publică, Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului de Acțiuni Speciale, Poliției orașului Horezu și Berbești au acționat cu efective mărite, în orașul Berbești, pentru prevenirea evenimentelor negative.

În noaptea de 12/13 mai a.c., polițiștii au acționat în Berbești, pentru prevenirea faptelor săvârșite cu violență, precum și altor fapte antisociale, verificarea transporturilor la regimul silvic, dar și pentru prevenirea evenimentelor rutiere și faptelor ilicite în domeniul economico-financiar.

Au fost aplicate 18 sancțiuni contravenționale, 15 la regimul rutier și 3 în urma constatării unor fapte de comerț ilicit, valoarea amenzilor depășind 14.000 de lei. Polițiștii au reținut de asemenea un permis de conducere și 2 certificate de înmatriculare.

Acțiunile vor continua și în perioada următoare!

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Florin Făgeţeanu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa florin.fageteanu@voceavalcii.ro

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella