Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


FOTO ACCIDENT între Pitești și Râmnicu Vâlcea. Un AUTOCAR cu 30 de pasageri S-A CIOCNIT cu o MAȘINĂ. Două persoane sunt ÎNCARCERATE

Traficul este restricționat pe DN 7, care leagă Piteștiul de Râmnicu Valcea, în urma accidentului, și va rămâne așa până la finalizarea cercetărilor la fața locului.
Din verificările polițiștilor, șoferul autocarulului, ce se deplasa în spatele Loganului, s-a angajat în depășire. Conducătorul autoturismului a vrut să vireze stânga, dar nu s-a asigurat și astfel nu a văzut intenția șoferului din spate, impactul dintre cele două vehicule fiind inevitabil. Autoturismul a ajuns deasupra unui șanț betonat. În autocarul, care efectua o cursă ocazională dinspre Sibiu catre București, se aflau atât copii cât și adulți. Nimeni nu a fost rănit. Din autoturism au rezultat două victime: o femeie de pe bancheta din spate a mașinii și un bărbat care era așezat pe scaunul din dreapta față. Ambii sunt răniți ușor. Aceștia au avut nevoie de intervenția pompierilor pentru a fi scoși din mașină. Niciunul dintre conducătorii implicați nu consumase alcool înainte să se urce la volan. Polițiștii au întocmit dosar penal.
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella