Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


Delia „spulberată” de Cheloo, la „iUmor”!

13 Mai 2018
Aparițiile Deliei la „iUmor” sunt strălucitoare, de fiecare dată prezența feminină din juriul reprezentând pata de culoare a show-ului. Deliei îi plac foarte mult surprizele, mai ales cele vestimentare și îi place să-și surprindă colegii de juriu. Ultima sa ținută a atras atenția celor doi colegi mai multe decât oricare alta
Fie că este vorba de o ținută colorată, de un machiaj excentric sau de un accesoriu, Delia știe cum să iasă în evidență. Așa s-a întâmplat în cazul unei ținute pe care artista a completat-o cu un turban auriu. ”De ce investești în machiaj, în păr, dacă apoi îți pui așa ceva în cap? Mă hipnotizează trandafirul din fruntea ta, arăți ca o bomboană de brad din `82”, i-a spus Cheloo amuzat colegei sale, în timp ce Mihai Bendeac i-a luat apărarea. ”Arăți foarte bine, ai stil”, a spus actorul.
Ținutele Deliei costă cât o mașină
La 36 de ani, Delia a devenit o fabrică de bani şi nu exagerăm când spunem că solista produce lunar mai bine de 50.000 €. E jurat la Antena 1, la “X-Factor” şi “iUmor”, iar la concerte nu se deplasează pe mai puţin de 10.000 €. Să nu mai punem la socoteală şi contractele de imagine.
Aşa că nu ne mai mirăm atunci când vedem ce preţuri au hainele purtate de solistă. O singură apariţie a Deliei costă cel puţin 5.000 de lei. Mai mult, ea are în fiecare zi câte o surpriză vestimentară pentru cei doi colegi ai săi, Mihai Bendeac şi Cheloo.
”Tot timpul îmi aleg singură hainele pe care le port şi tot ce pun pe mine e din garderoba mea. Se întâmplă să port şi chestii din sezoane trecute, vintage, dar, în general, sunt ţinute pe care le-am achiziţionat sezonul acesta sau anul trecut. Fiecare e cumpărată dintr-un loc prin care am fost, care mi-a plăcut. Sunt şi designeri români, şi străini. Iar în ceea ce priveşte încălţămintea, port în general platforme sau încălţăminte sport, tocuri nu prea”, ne-a povestit jurata ”iUmor”.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella