PERICOL PE VALEA OLTULUI: Bolovani de pe versanți au căzut pe o mașină în care se aflau doi copii

PERICOL PE VALEA OLTULUI: Bolovani de pe versanți au căzut pe o mașină în care se aflau doi copii foto www.stirileprotv.ro
Un bărbat care se întorcea în România din Austria a avut parte de o experiență neplăcută, după ce s-a trezit pe plafonul mașinii cu pietre căzute de pe versanți pe DN7, Valea Oltului, anunță www. stirileprotv.ro.
Adrian Radu a povestit cum Un bolovan i-a lovit mașina în spate, unde se aflau copii. Piatra a spart un geam și i-a distrus omului portiera.
Cei din Compania Națională pentru Administrarea Infrastructurii rutiere spun că a fost o întâmplare și invită șoferul să meargă în instanță dacă vrea să-și recupereze pagubele.
Adrian Radu era în coloana pe Valea Oltului, în apropiere de orașul Brezoi din Vâlcea, când pe mașina sa a căzut o piatră de pe versant. Scena a fost filmată de camera de bord a șoferului care circula în spatele sau.
Bolovanul desprins de la 5 metri înălțime a izbit autoturismul în partea din spate unde stăteau doi copii: de 6 ani, respectiv 6 luni.
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...