Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” îşi deschide porţile

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” îşi deschide porţile Foto: ISU Valcea

Vineri, 18 mai a.c., în intervalul orar 09:00 – 12:00 pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ISU „General Magheru” al Judeţului Vâlcea vor organiza Ziua Porților Deschise. Cu acest prilej, se va permite accesul în unitățile și subunitățile în care își desfășoară activitatea structurile de intervenție.

Accesul în unitate se face pe baza cărții de identitate, prilej cu care persoanele interesate vor putea asista la următoarele activități:
- va fi prezentată tehnica din dotare;
- se va face o prezentare privind modul de comportare în diferite situații de urgență;
- se va face o prezentare a tehnicilor de acordare a primului ajutor.

Această activitate fusese planificată să se desfășoare în data de 15 mai a.c., însă, din cauza suprapunerii cu alte misiuni ale inspectoratului, s-a făcut o reprogramare a acestei activități. Pe această cale, le mulțumim tuturor celor interesați pentru interesul de a afla lucruri legate de activitatea noastră și îi așteptăm în ziua mai sus menționată.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Florin Făgeţeanu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa florin.fageteanu@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...