FOTO – VIDEO: ACCIDENT la Bunești! S-au răsturnat cu mașina în șanț

Accident spectaculos la Bunești în dimineața zilei de vineri, 11 mai 2018, în juriul orelor 6.30, la Bunești în județul Vâlcea. Un tânăr de 20 de ani, care avea carnet de conducere de 2 luni, s-a răsturnat cu mașina în șanț, după ce a vrut să facă o depășire fără să se asigure.
Șoferul neexperimentat a apăsat prea tare pe pedala de accelerație, a intrat în depășire, fără să se asigure că din spate venea altă mașină.
Cei doi tineri, șoferul de 20de ani și tânărul din dreapta de 22 de ani au avut centuri și au fost foarte norocoși, scăpând cu viață și doar cu câteva zgârieturi.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...