Amendă de 10.000 lei şi 578,09 m.c. lemn confiscat, de la o firmă cu activitate în domeniul silvic, din Voineasa

În perioada 08 - 09 mai a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Ordine Publică - Biroul Combaterea Delictelor Silvice au desfășurat acțiuni, aplicând sancțiuni contravenționale în valoare totală de 10.000 de lei.
Poliţiştii din cadrul Serviciului Ordine Publică - Biroul Combaterea Delictelor Silvice, împreună cu specialiști din cadrul Gărzii Forestiere Rm. Vâlcea, au organizat şi desfăşurat activităţi de verificare a legalităţii activităţilor desfăşurate în domeniul silvic, de către o societate comercială cu sediul în municipiul Sebeş, județul Alba, cu punct de lucru în comuna Voineasa, județul Vâlcea.

Cu această ocazie, au fost constatate încălcări ale prevederilor Legii nr. 171/2010, motiv pentru care s-a dispus sancţionarea contravenţională a agentului economic cu amenzi în cuantum de 10.000 lei, de asemenea, fiind dispusă şi confiscarea valorică a cantităţii totale de 578,09 m.c. lemn rotund, specia molid, în valoare totală de 99431,48 lei.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Florin Făgeţeanu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa florin.fageteanu@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...