Tineri hoţi prinşi în flagrant

Polițiștii din cadrul Secției nr. 4 Poliție Rurală Prundeni, judeţul Vâlcea, au depistat în flagrant 2 bărbați, în noaptea de 9/10 mai a.c.

Azi-noapte, în urma activităților desfășurate, polițiștii au reușit prinderea în flagrant a 2 tineri, respectiv unul de 20 ani din localitatea Orlești și altul de 26 ani din localitatea Ionești, în timp ce sustrăgeau componente și cabluri de forță dintr-o balastieră din localitatea Ionești, ce aparține unei societăți comerciale cu sediul în București.

Polițiștii au întocmit dosar penal, prejudiciul fiind recuperat în totalitate. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și distrugere.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...