Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Etapă fără surprize în play-off

10 Mai 2018
Trupa lui Adi Popa s-a impus la Orlești cu 4-1, după reușitele lui Georgescu, Covalschi, Verdeș și un autogol al lui Mihăescu. La scorul de 0-0, gazdele au beneficiat de un penalty, executat de portarul Nicolae Sabău, dar experimentatul Florin Matache a apărat. Flacăra rămâne cu 10 puncte avans față de Cozia și se îndreaptă spre barajul de promovare cu Rapid Buzescu, lider detașat în Teleorman. Meci pe muchie de cuțit la Băbeni, acolo unde gazdele conduceau la pauză cu 2-0 pe Cozia Călimănești. În partea secundă, însă, echipa lui Vasile Ilinca a întors rezultatul, marcând de patru ori. În etapa viitoare, Cozia va juca la Călimănești cu Dăeștiul, cele două echipe fiind în luptă directă pentru titlul neoficial de vicecampioană.

Rezultate etapa III-a din play-off:
Voința Orlești – Flacăra Horezu 1-4
FC Băbeni – Cozia Călimănești 2-4
Unirea Tomșani – Viitorul Dăești 0-5

Etapa a IV- a din play-off, 12 mai:
Flacăra Horezu – FC Băbeni
Cozia Călimănești – Viitorul Dăești
Unirea Tomșani – Voința Orlești

A plouat cu goluri în play-out
A fost spectacol fotbalistic şi în play-out din Superligă. Oltețul Bălcești a fost umilită pe teren propriu de Minerul Costești, scor 2-8, un scor mult mai mare înregistrându-se la Râmnicu Vâlcea, unde SCM-ul a spulberat-o pe CS Mădulari, scor 16-2. Oltețul Alunu a stat. În următoarea etapă, SCM Râmnicu Vâlcea va înfrunta pe teren propriu pe Minerul Costești, în timp ce CS Mădulari va primi vizita celor de la Oltețul Alunu. Clasamentul din play-out este următorul: Minerul Costești și CS Mădulari împart primele locuri, urmate de Oltețul Alunu 2016, SCM Râmnicu Vâlcea și Oltețul Bălcești. Următoarea etapă va avea loc tot pe 12 mai.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Nicu Tănase

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa nicu.tanase@voceavalcii.ro

Website www.voceavalcii.ro
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella