Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Deputat Vasile Cocoş: Fondurile europene pentru exploataţii pomicole, o mare reuşită

Deputatul Vasile Cocoș spune că fondurile disponibile prin submăsura (sM) 4.1a „Investiţii în exploataţii pomicole” din sesiunea actuală au fost epuizate, fiind atinsă limita de 200% din alocare.

„Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale a primit on-line, pentru sM 4.1a, în sesiunea din acest an 291, de solicitări de finanţare în valoare totală nerambursabilă de 170,4 milioane de euro. Alocarea financiară, disponibilă pentru sesiunea anuală de depunere a cererilor de finanţare a investiţiilor la nivel naţional, a fost de 85 de milioane de euro. Numărul mare de proiecte, cât şi faptul că plafonul financiar pentru depunerea cererilor de finanţare a fost epuizat arată clar interesul major pe care investiţiile în sectorul pomicol îl au în ultima perioadă”, a declarat Vasile Cocoș.

Parlamentarul social-democrat a mai spus că sesiunea de depunere a proiectelor pentru investiţii în exploataţii pomicole prin sM 4.1a a fost lansată în data de 27 decembrie 2017, iar termenul limită de depunere a cererilor de finanţare este 30 iunie 2018.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Florin Făgeţeanu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa florin.fageteanu@voceavalcii.ro

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella