Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

"Târgul Ofertelor Educaționale – Învățământ Profesional 2018” în Râmnicu Vâlcea

Inspectoratul Școlar Județean Vâlcea organizează vineri, 11 mai 2018, evenimentul ,,Târgul Ofertelor Educaționale– Învățământ Profesional 2018”, în intervalul orar 9:00-12:00, la Colegiul Energetic Râmnicu Vâlcea, cu sprijinul Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională Vâlcea și al unităților de învățământ din județ.

La eveniment și-au anunțat participarea zece unități de învățământ care au în oferta educațională învățământ profesional de stat și învățământ dual pentru anul școlar 2018-2019. Unitățile de învățământ de nivel liceal își propun să atragă cât mai mulți vizitatori prin prezentarea domeniilor și calificărilor, serviciilor educaționale oferite, curriculumului școlar, activităților extracurriculare, activităților extrașcolare, proiectelor și programelor naționale și europene. Vor fi prezentate participanților ofertele educaționale, numărul locurilor disponibile pentru fiecare calificare, calendarul și procedura de admitere în învățământul profesional de stat și învățământul dual, cererea și oferta pentru anumite meserii pe piața muncii.

Astfel, elevii și părinții pot consulta, în cadrul târgului educațional, ofertele colegiilor și liceelor din județul Vâlcea și obiectivele propuse de fiecare instituție de învățământ în vederea unei orientări școlare și profesionale cât mai atractive.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Florin Făgeţeanu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa florin.fageteanu@voceavalcii.ro

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella