Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea a inaugurat lucrările de la podul dintre Mărgineni şi Bătăşani – Valea Mare

10 Mai 2018

Preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu, a participat marţi, 8 mai a.c., la inaugurarea lucrărilor de construire a podului care face legătura între satele Mărgineni şi Bătăşani din comuna Valea Mare, în punctul Papa, pod la care nu s-a mai intervenit de mai bine de 60 de ani. Lucrările, în valoare totală de 5,3 miliarde lei vechi, au fost finanţate de la bugetul de stat, din fondul de intervenţie aflat la dispoziţia Guvernului.

Tot marţi, la Valea Mare, au fost inaugurate şi lucrările de reabilitare a drumului comunal din satul Delureni, drum afectat de o mai veche alunecare de teren, din cauza căreia abia se mai putea circula pe un singur sens. Şi aceste lucrări au fost finanţate de la bugetul de stat, din fondul de intervenţie aflat la dispoziţia Guvernului, şi au totalizat 12 miliarde lei vechi.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella