Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


FOTO: Cinema City inaugurează la Râmnicu Vâlcea un multiplex de 5 milioane de euro

09 Mai 2018
După ce la finalul lui 2017 a aniversat 10 ani în România, Cinema City continuă şi în 2018 să le aducă românilor cele mai bune experienţe cinematografice, deschizând în Shopping City Râmnicu Vâlcea cel de-al 26-lea multiplex din ţara noastră şi al 6-lea din regiunea Olteniei. Noul cinema cuprinde 6 săli, cu un număr total de 1.052 locuri. Valoarea investiţiei în acest multiplex este de 5 milioane de euro, fiind realizată de Cinema City România împreună cu NEPI Rockcastle, dezvoltatorul centrului comercial.

„De peste 10 ani, Cinema City s-a dedicat continuu scrierii unei poveşti în centrul căreia protagonistul a fost, întotdeauna, spectatorul de cinema. Iar deschiderea multiplexului din Râmnicu Vâlcea reprezintă încă un capitol frumos din istoria brandului în România. Le-am pregătit vâlcenilor condiţii de vizionare de top, multe surprize cinematografice şi cele mai aşteptate filme ale anului, care vor avea premiere simultane cu cele internaţionale”, a spus Ioana Ionescu, Marketing Manager Cinema City România.

Printre cele mai aşteptate filme ale verii care vor rula în noul cinema se numără: „Avengers: Infinity War” (producţia care marchează aniversarea de 10 ani a Studiourilor Marvel), „Deadpool 2” (în care unul dintre cei mai amuzanţi şi improbabili supereroi Marvel revine pe marele ecran), „Solo: A Star Wars Story” (un spin-off dedicat unuia dintre cele mai îndrăgite personaje din universul creat de George Lucas) sau „Jurassic World: Fallen Kingdom” (sequel-ul care ne readuce în lumea dinozaurilor).

Începând din momentul intrării pe piaţa noastră, Cinema City – cel mai mare operator de cinematografe din România şi parte din Cineworld Group – şi-a luat angajamentul de a recrea şi a dezvolta infrastructura de cinema. Mooky Greidinger, CEO-ul Cineworld, a înţeles încă de atunci potenţialul uriaş de creştere al României, pornind de la numărul de locuitori şi pasiunea acestora pentru filme.

Astfel, fie că este vorba despre multiplexuri din Londra, Praga, Tel Aviv, New York sau Râmnicu Vâlcea, întotdeauna se pune accent cu adevărat pe structura şi ambianţa sălilor de cinema, pe tehnologiile de ultimă generaţie folosite, precum şi pe servicii de calitate, încă din primul moment în care ai păşit în cinema.

Preţurile biletelor pentru adulţi sunt între 18 lei şi 23.5 lei, variind în funcţie de formatul 2D sau 3D în care sunt disponibile, precum şi de ziua şi ora la care rulează. De asemenea, există preţuri reduse pentru copii, elevi, studenţi, pensionari şi persoane cu dizabilităţi.
Detalii pe www.cinemacity.ro.
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella