Shopping City Râmnicu Vâlcea reacționează în urma incendiului de duminică

Shopping City Râmnicu Vâlcea reacționează în urma incendiului de duminică Sursa foto: ISU Valcea

În legătură cu incendiul produs în exteriorul Shopping City Râmnicu Vâlcea în data de 6 mai 2018, reprezentanții centrului comercial declară:

„Siguranța clienților noștri reprezintă o prioritate constantă și suntem pregătiți pentru orice situație care poate reprezenta un pericol. Centrul comercial dispune de autorizația de securitate la incendiu emisă de Inspectoratul pentru Situații de Urgență și toate sistemele noastre de siguranță funcționeză conform normelor în vigoare.

În ceea ce privește incendiul produs în exteriorul centrului comercial în data de 6 mai 2018, echipa centrului a reacționat corespunzător, întrerupând imediat alimentarea cu electricitate a tabloului electric și intervenind rapid pentru stingerea incendiului.

Sistemele de detecție și alarmare au pornit imediat și toate persoanele din clădire au fost evacuate în siguranță. In aproximativ 30 de minute, activitatea mallului a fost reluată în parametri optimi. Mai departe, am reverificat toate sistemele electrice ale centrului pentru a ne asigura că toate echipamentele sunt funcționale și am luat toate măsurile pentru a evita producerea altor incidente pe viitor."

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...