TRAFIC RESTRICŢIONAT pe Valea Oltului, între Călimăneşti şi Brezoi

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că astăzi, în intervalul orar 09:00-13:00, pe DN7, tronson kilometric 204 - 205, între localităţile Călimăneşti şi Brezoi, judeţul Vâlcea, se vor executa lucrări de montare a parapeţilor metalici. Circulaţia rutieră va fi restricţionată pe prima bandă a celor două sensuri de mers, alternativ.

De asemenea, tot în judeţul Vâlcea, pe DN7 Centura Călimăneşti, la kilometrul 1+530 de metri, se vor desfăşura lucrări de reparaţii asupra covorului asfaltic, alternativ, pe ambele sensuri. Traficul va fi dirijat de poliţiştii rutieri prezenţi la faţa locului pentru fluidizare.

Recomandăm conducătorilor auto să reducă viteza în zona lucrărilor, să respecte indicațiile polițiștilor rutieri, să păstreze distanța de siguranță dintre autovehicule şi să circule cu atenţie sporită.

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Florin Făgeţeanu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa florin.fageteanu@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...