Vâlceanca Bianca Alexandra Gugulici, “sexy” imaginea Poliţiei Române

Pentru urările de 1 Mai, cei de la Poliția Română au ales să folosească chipul unei superbe domnișoare, aranjată și îmbrăcată în uniforma instituției. Fotografia cu Bianca Alexandra Gugulici a făcut ravagii în mediul online, iar internauţii s-au rugat să fie... arestaţi.

Strategia folosită de Poliţia Română pentru a atrage cât mai mulţi candidaţi la şcolile de profil a făcut ravagii pe Internet. Peste 360.000 de oameni urmăresc pagina de Facebook a Poliţiei Romane pe care au fost postate imagini cu poliţiste sexy. Una dintre ele este Bianca Alexandra Romulescu-Gugulici, care a promovat imaginea Poliţiei în vacanţa de 1 mai.

Numeroşi internauţi au crezut că tânără este un manechin plătit de Ministerul de Interne pentru a îmbunătăţi imaginea instituţiei. În realitate, Bianca Gugulici este agent de poliţie.

Bianca Alexandra Tomulescu-Gugulici este de fel din comuna Nicolae Bălcescu, judeţul Vâlcea. Tânăra are 22 de ani, este scorpion şi lucrează în prezent la una dintre secţiile Poliţiei Capitalei, notează adevărul.ro.
Bianca este absolventă a Colegiului Naţional de Informatică „Matei Basarab” din Râmnicu Vâlcea şi a Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” din Câmpina.

După ce a absolvit cursurile şcolii de la Câmpina în decembrie 2017, Bianca a fost repartizată la Poliţia Capitalei, unde, în mod normal ajung absolvenţii cu medii mari care îşi pot alege localitatea în care vor să-şi desfăşoare activitatea. Potrivit regulamentului, Bianca se află sub tutela unui ofiţer timp de şase luni, timp în care rezolva cazuri uşoare.

Surse din Ministerul de Interne susţin că Bianca Gugulici a ajuns imaginea Poliţiei Române, după ce a publicat pe pagina personală de Facebook o imagine în care apărea în uniforma de elev, împreună cu o altă colegă atrăgătoare.

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...