ŞAH MAT: Comisie pentru înfiinţarea unui nou spital la Bălceşti

Surse din sănătatea vâlceană ne-a informat că preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu a solicitat o comisie de specialişti de la DSP, Spitalul Judeţean Vâlcea, CAS, medici specialişti, personal tehnic şi jurişti care să identifice clar paşii şi condiţiile în care se poate face o unitate medicală de stat în Bălceşti.

Contactat telefonic, Constantin Rădulescu a spus că spitalele nu se fac prin reclamaţii şi că el se ţine de cuvânt. Comisia urmează să se constituie şi să stabilească pas cu pas ce e de făcut la modul practic, inclusiv legat de finanţare şi medici, astfel încât în Bălceşti să funcţioneze o astfel de unitate.

[Nota redacţiei: Să vedem acum cum se implică primăria Bălceşti şi cu ce în acest demers. Până atunci se pare că avem o abordare pragmatică din partea preşedintelui Consiliului Judeţean Vâlcea pe acest subiect, al înfiinţării unui spitalul în Bălceşti.

Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...