Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


ŞAH MAT: Comisie pentru înfiinţarea unui nou spital la Bălceşti

Surse din sănătatea vâlceană ne-a informat că preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu a solicitat o comisie de specialişti de la DSP, Spitalul Judeţean Vâlcea, CAS, medici specialişti, personal tehnic şi jurişti care să identifice clar paşii şi condiţiile în care se poate face o unitate medicală de stat în Bălceşti.

Contactat telefonic, Constantin Rădulescu a spus că spitalele nu se fac prin reclamaţii şi că el se ţine de cuvânt. Comisia urmează să se constituie şi să stabilească pas cu pas ce e de făcut la modul practic, inclusiv legat de finanţare şi medici, astfel încât în Bălceşti să funcţioneze o astfel de unitate.

[Nota redacţiei: Să vedem acum cum se implică primăria Bălceşti şi cu ce în acest demers. Până atunci se pare că avem o abordare pragmatică din partea preşedintelui Consiliului Judeţean Vâlcea pe acest subiect, al înfiinţării unui spitalul în Bălceşti.

Evaluaţi acest articol
(8 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella