Autostrada Sibiu – Pitești: A fost emis avizul favorabil pentru Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A.

La data de 26 aprilie 2018 a fost emis avizul favorabil pentru Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A. privind construirea autostrăzii Sibiu-Pitești. Pe amplasament sunt propuse a se realiza investiții în infrastructura de apă uzată – rețele de canalizare.

A fost emis avizul favorabil (cu condiția respectării prevederilor Regulamentului Serviciului de Alimentare cu apă și canalizare al SC APAVIL SA Vâlcea, aprobat cu Hotărârea nr. 8/15.04.2016 a A.D.I – APA VÂLCEA și STAS 8591/1997 – ”Reţele edilitare subterane. Condiţii de amplasare”, față de rețelele de apă potabilă și de canalizare, administrate de SC APAVIL SA Vâlcea) pentru Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A. privind construirea autostrăzii Sibiu-Pitești. Lucrările vor fi amplasate pe teritoriul județului Vâlcea – com. Perișani, Racovița și Câineni, conform certificatului de urbanism emis de Consiliul Județean Vâlcea.

Avizul de amplasament este valabil de la data emiterii și până la data la care expiră certificatul de urbanism în baza căruia a fost emis (la care se adaugă perioada prelungirii valabilitatii inițiale – unde este cazul) și este valabil numai pentru amplasamentul obiectivului conform planului de situație vizat de SC APAVIL SA Vâlcea și a certificatului de urbanism.

De asemenea, pe amplasament sunt propuse a se realiza investiții în infrastructura de apă uzată – rețele de canalizare, investiții ce vor fi finanțate prin POIM (Programul Operațional Infrastructura Mare) - în satele: Băiașu, Pripoare, Surdoiu, Poiana și comuna Racovița. La această dată, pentru investițiile mai sus menționate, Apavil SA se află în faza de elaborare si aprobare a studiului de fezabilitate aferent proiectului Regional de Dezvoltare a Infrastructurii de apă potabilă și apă uzată în Jud. Vâlcea.

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...