Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


Elevi vâlceni prezenţi la etapa regională a Concursului Naţional de Dans “Împreună pentru viitor”

Elevii vâlceni câstigători ai etapei judeţene a Concursului Naţional de Dans „Împreună pentru viitor” – eveniment organizat de Inspectoratul Şcolar Judeţean Vâlcea în cadrul Strategiei Naţionale de Acţiune Comunitară, au participat vineri, 27 aprilie 2018 la etapa regională care a avut loc la Teatrul ,,Teodor Costescu” din municipiul Drobeta–Turnu Severin.

Cei 16 elevi vâlceni au participat la cele doua secţiuni ale concursului: dans modern şi dans tradiţional. Fiecare echipă a fost formată, în mod egal, din elevi voluntari proveniţi din unităţile de învăţământ care derulează parteneriate în cadrul SNAC si elevi beneficiari, cu dizabilităţi.

Instituțiile participante la concurs au fost: Grădinița cu Program prelungit Cozia, Rm Vâlcea, Colegiul de Silvicultură și Protecția Mediul Rm. Vâlcea și Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Băbeni.
Activităţile din cadrul Strategiei Naționale de Acţiune Comunitară încurajează implicarea elevilor şi tinerilor, ca voluntari în activităţi desfăşurate cu copiii aflați în dificultate, în scopul susţinerii procesului de incluziune socială a acestora.

Buna desfășurare a acestei activități a fost asigurată de consilierul local Maria Bobeanu, cu ajutorul sponsorilor: Sanovita, Antares Transport şi Florin Pigulin.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella