Barcă şi plase de pescuit, confiscate de la un braconier

La data de 01 mai a.c., în jurul orei 04:00, pe raza comunei Bujoreni, în baza datelor şi informaţiilor deţinute, poliţiştii din cadrul Serviciului Ordine Publică - Biroul Combaterea Delictelor Silvice, împreună cu reprezentanţi ai A.J.V.P.S. Vâlcea, au depistat un bărbat de 42 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, care transporta cu un autoturism, în saci din material plastic, plase de pescuit în care se aflau peşti, diferite specii şi diametre, iar pe plafonul autoturismului avea legată o barcă.

Bărbatul a fost condus la sediul poliției, iar din primele verificări a rezultat că, peştele l-a pescuit din râul Olt, în noaptea de 30/01 mai a.c., în intervalul orar 22.00 - 03.30, folosindu-se de barca transportată şi de plasele de pescuit identificate în interiorul autoturismului.

Totodată, pentru cantitatea de peşte deţinută şi transportată nu deţinea documente legale de provenienţă şi transport.

În cauză a fost întocmit dosar penal, fiind dispusă confiscarea cantităţii de 19,015 kg peşte, diferite specii, ce a fost predată reprezentanţilor A.J.V.P.S. Vâlcea. De asemenea, s-a dispus ridicarea, în vederea confiscării a unui număr de 7 plase de pescuit cu o lungime totală de 858,3 m., precum şi a unei bărci gonflabile.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...