VICTIME TERORIZATE! Un bărbat din VÂLCEA a intrat cu drujba peste ele

Un bărbat de 33 de ani din localitatea vâlceană Fârtăţeşti le-a dat de furcă poliţiştilor Secţiei 6 Poliţie Cluj-Napoca, care îl cercetează pe acesta pentru comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, ameninţare, hărţuire şi distrugere. Bărbatul a fost pus sub control judiciar pe o perioadă de 60 de zile.
În fapt, în perioada ianuarie – aprilie a.c., bărbatul pe fondul unor neînţelegeri cu părţile vătămate B.C.M. şi B.G. în repetate rânduri le-a ameninţate pe acestea cu fapte de violenţă sau cu moartea, le-a agresat fizic lovindu-le cu pumnii şi palmele şi a distrus cu o drujbă uşa de acces în locuinţa părţii vătămate B.C.M.
După depistarea acestuia, întrucât se sustrăgea urmăririi penale, poliţiştii au dispus în urma probatoriului administrat reţinerea acestuia pentru 24 de ore iar la expirarea termenului, Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, a dispus cercetarea bărbatului sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...