Exerciţiu ISU la liceul din Horezu

Inspectoratul pentru Situații de Urgență General Magheru al județului Vâlcea va organiza joi, 26 aprilie a.c., un exercițiu pentru antrenarea structurilor specializate în vederea îndeplinirii misiunilor la Grupul Școlar Constantin Brâncoveanu din Horezu.

Exercițiul va începe la ora 12.00, în cadrul acestuia simulându-se o intervenție în caz de incendiu la mansarda obiectivului. Acesta face parte din cele două exerciții ce se desfășoară lunar pe teritoriul întregului județ. La aplicație vor participa echipaje de pompieri încadrate pe 6 autospeciale de intervenție: (ambulanță, autospeciala platformă de lucru la înălțime și autospeciale de stingere a incendiilor).
În speranța că cetățenii din zonă înțeleg necesitatea organizării unor astfel de exerciții și nu vor intra în panică, le mulțumim pe această cale.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...