Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

FINALIZARE PROIECT „DEZVOLTAREA ACTIVITĂȚII ECO BIO ORGANIC SRL PRIN DOTAREA CU ECHIPAMENTE ȘI PROGRAME INFORMATICE PERFORMANTE PENTRU FURNIZAREA SERVICIILOR SPECIFICE PORTALURILOR WEB”, COD SMIS 112705

20 Apr 2019
Comunicat de presă
Băile Olăneşti, aprilie 2019

SC ECO BIO ORGANIC SRL anunta finalizarea proiectului „DEZVOLTAREA ACTIVITĂȚII ECO BIO ORGANIC SRL PRIN DOTAREA CU ECHIPAMENTE ȘI PROGRAME INFORMATICE PERFORMANTE PENTRU FURNIZAREA SERVICIILOR SPECIFICE PORTALURILOR WEB”, COD SMIS 112705, finantat in cadrul Programului Operational Regional 2014 – 2020, Axa prioritara 2 –Imbunatatirea competitivitatii intreprinderilor mici si mijlocii, Prioritatea de investitii 2.1. –Promovarea spiritului antreprenorial, in special prin facilitarea exploatarii economice a ideilor noi si prin incurajarea crearii de noi intreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri.
Obiectivul general al proiectului/Scopul proiectului
Obiectivul general de proiect al SC ECO BIO ORGANIC SRL consta in extinderea ariei de activitate conform cod CAEN 6312- Activități ale portalurilor web pentru a furniza servicii specifice pentru portaluri web specializate în produse din categoria cafelei, ceaiului și produselor auxiliare prin dezvoltarea unui nou punct de lucru la nivelul regiunii Sud Vest si dotarea societatii cu echipamente, mobilier și programe informatice moderne si performante, inclusiv echipamente pentru eficienta energetica.
Obiectivele specifice ale proiectului
1. Majorarea cifrei de afaceri, la finalul celor 3 ani post-implementare cu minim 100% fata de valoarea din anul 2016, ca urmare a diversificarii activitatii conform cod CAEN 6312;
2. Diversificarea gamei servicii oferite prin achizitionarea de 5echipamente IT performante, 1 soft pentru gestiunea activității,1 aplicație informatica, 1 set mobilier si 1 echipament pentru producerea energiei regenerabilece va permite derularea de activitati noi in domeniul serviciilor specifice pentru portaluri web specializate în produse din categoria cafelei, ceaiului și produselor auxiliare, cu respectarea principiilor de dezvoltare durabilă;
3. Dezvoltarea ariei de activitate prin dezvoltarea de servicii aferente codului CAEN 6312 si crearea a 5 noi locuri de munca, cu respectarea principiilor egalitatii de sanse si nediscriminarii;
Rezultatele proiectului:
• Cresterea cifrei de afaceri cu minim 100% la finalul perioadei de durabilitate, fata de valoarea din 2016.
• Dotarea tehnologica a societatii cu 5 echipamente IT performante, 1 soft pentru gestiunea activității,1aplicație informatica, 1 set mobilier si 1 echipament pentru producerea energiei regenerabilece va permite derularea de activitati noi in domeniul serviciilor specifice pentru portaluri web specializate în produse din categoria cafelei, ceaiului și produselor auxiliare, cu respectarea principiilor de dezvoltare durabilă
• Crearea a 5 noi locuri de munca, din care minim un loc pentru persoane din grupuri defavorizate, respectiv care nu au avut un loc de munca stabil in ultimele 6 luni/ au varsta cuprinsa intre 15-24 ani/au varsta peste 50 ani/ este recunoscut ca lucrator cu handicap conform legislatiei nationale.
Impactul proiectului la nivelul localitatii/regiunii: prin implementarea proiectului vor fi create 5 noi locuri de munca, de care vor beneficia locuitorii orașului stațiune turistică Băile Olănești si din localitatile invecinate, iar taxele pentru activitatea desfasurata vor fi virate catre bugetul locale. Se are in vedere ca cel putin 1 loc de munca sa fie ocupat de persoane din categorii sociale defavorizate. Prin cresterea competivitatii si productivitatii prin adaugarea unor servicii noi in portofoliul societatii, ECO BIO ORGANIC se va putea constitui intr-un motor de dezvoltare a intregii zone din punct de vedere economic.
Valoarea totala a contractului de finantare este de 1.012.994,47 lei, iar finantarea nerambursabila 894.433,75 lei, din care contributia din FEDR este de 760.287,85 lei.
Perioada de implementare a proiectului este de 26 de luni, data începerii proiectului este 25.02.2017 şi data finalizării proiectului este 31.03.2019.
Autoritatea de Management pentru Programul Operational Regional 2014 – 2020 este Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice si nu Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene, iar Organismul Intermediar responsabil cu implementarea acestui program in Regiunea de Dezvoltare Sud-Vest Oltenia este Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia.
Data publicarii anuntului: aprilie 2019.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella