Fii primul care află tot ce se întâmplă în Vâlcea

Așa cum v-a obișnuit, în aproape 2 decenii de funcționare, publicația “Vocea Vâlcii” vă ține tot timpul la curent cu cele mai importante știri petrecute pe raza județului nostru. În ultima perioadă, nu puțini au fost cititorii care ne-au scris, plângându-se de faptul că nu le mai apar postările noastre de pe pagina oficială de Facebook.
În acest caz, cea mai simplă variantă este este să intri pe pagina noastră de Facebook și la rubrica “Urmărești” să bifezi să “Vezi mai întâi” postările noastre.
Așadar, dacă și tu vrei să fii la curent cu toate subiectele prezentate în exclusivitate de publicația “Vocea Vâlcii”, urmează pașii de mai sus!

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...